Veelgestelde vragen

Evenementen terrein is geopend vanaf 19.00u, einde programma om 01.00u

Op zowel het Walramplein als in de rest van het centrum zal om 01.00u de muziek uitgaan. Na 01.30u zal er nergens meer drank geschonken worden.

De Grote Straat zal tot 18u gewoon, zoals elke dag, toegankelijk zijn. Vanaf 18u zal de straat worden afgesloten en worden alle bezoekers en gasten die zich op dat moment in de Grote Straat, of de daar aanwezig horeca, bevinden gevraagd de Grote Straat te verlaten. Vervolgens is vanaf 19u toegang tot de Grote Straat alleen nog mogelijk met een aangekocht entreeticket.

De Grote straat en het Walramplein worden niet met elkaar verbonden, maar hebben elk een aparte entree en uitgang. Let op! De Grote Straat zal worden afgesloten op het moment dat, vanwege de veiligheid, het maximaal aantal personen is bereikt. Op het moment dat er dan mensen de Grote Straat verlaten is het ook weer mogelijk nieuwe mensen hier toe te laten. Uw ticket geeft dus geen garantie op toegang tot de Grote Straat. Het Walramplein blijft met een entreeticket voor iedereen toegankelijk. Zo houden we het Auw Wieverbal voor iedereen gezellig maar vooral ook veilig!

Met een ticket voor het Auw Wieverbal krijg je toegang tot het Walramplein en de Grote straat in Valkenburg.

Je krijgt bij het scannen van de tickets een bandje om op het terrein te komen.

Let op: Je koopt één ticket dat toegang geeft tot het artiesten programma op het Walramplein en de Grote Straat.
(Om de drukte te reguleren kan het zo zijn dat je niet altijd toegang hebt tot beide plekken)

Je krijgt bij de entree één muntje om in te ruilen voor een beker bij de bar. Raak je het muntje of de beker kwijt koop je een nieuw muntje aan de kassa.

Om tickets te bestellen voor het Auw Wieverbal 2024 klik je op deze link. 

Onze betaalmogelijkheden zijn iDeal, Bankcontact & Giropay.

Mocht het niet lukken om een bestelling te plaatsen, dan kunt u via onze contactpagina contact opnemen. Daarnaast kunt u ons ook direct telefonisch bereiken via +31 4 34 10 00 01

Neem een kijkje in de spam folder om zeker te zijn dat de mail daar niet terecht is gekomen, neem dan een kijkje op onze contact pagina voor contactgegevens.

Zolang er nog tickets beschikbaar zijn voor het evenement, is het mogelijk tickets bij te bestellen.

Het is helaas niet mogelijk om tickets te annuleren.

Tickets worden direct na het plaatsen van de bestelling verzonden per mail. Mocht u na 1 uur niets hebben ontvangen, kijk dan eerst in de spam folder.

Nee, we nemen consumpties retour. 

Uiteraard hanteren wij op dit evenement het NIX 18 beleid. Jongeren waarvan getwijfeld wordt over hun leeftijd kunnen, op vertoon van een geldig legitimatie bewijs, een polsbandje krijgen bij de kerk in de Grote Straat maar ook op het Walramplein. Alcohol zal alleen verstrekt worden aan personen van 18 jaar of ouder.

Zowel in de Grote Straat als op het Walramplein ontvangt u bij de entree eenmalig een GRATIS groene reclycle munt. Tegen inlevering van deze munt krijgt u bij u eerste bestelling een plastic beker waar de drank in geschonken wordt. Vervolgens levert u deze beker weer in als u een nieuw drankje besteld.

INDIEN U AAN DE BAR WILT BESTELLEN EN HEBT GEEN MUNT OF LEGE BEKER OM IN TE LEVEREN, BETAALD U EEN HALVE CONSUMPTIEMUNT VOOR EEN NIEUWE BEKER.

De lege beker kunt u zowel in de Grote Straat als op het Walramplein omruilen voor een nieuwe beker

Op het Walramplein kunt u uitsluitend betalen met consumptie munten. De consumptiemunten kunt u kopen bij de muntautomaten die u op het plein zult vinden. U kunt hier alleen met PIN betalen. Er zijn slechts 2 kassa’s waar u contant kunt betalen. Bij de contant kassa’s zijn munten alleen in hoeveelheden van 3 stuks te koop. Gekochte munten worden niet retour genomen.

In de Grote Straat kunt u NIET met de consumptiemunten betalen. Hier gelden de betaalmogelijkheden die per horeca locatie worden aangegeven.

In de Grote Straat kunt u gebruik maken van de reguliere toilet voorzieningen in de geopende horeca zaken. In de Grote Straat, Guascostraat en op de Bogaardlaan zullen extra toilet voorzieningen worden bijgeplaatst. Op het Walramplein zullen door de organisatie voldoende toiletten worden neergezet, die ook schoongehouden zullen worden door de organisatie.

Het tarief voor een toiletbezoek ligt hier op € 2,00 voor de gehele avond.